Jämför kliniker i Västerås som utför Coronatester

Hitta kliniker i Västerås där du kan testas för COVID-19 (PCR och antigen) med reseintyg/friskintyg. Vi listar kliniker och deras erbjudanden så att du kan fokusera på att få den bästa servicen till rätt pris på en plats nära dig.

Din Hälsa logo

Din Hälsa

Klockartorpsgatan 21
PCR 1 000 kr
Antigen 500 kr

PCR-test med reseintyg inför resa,
möjlighet till svar samma dag

Flera länder har inför inreserestriktioner på grund av coronapandemin. Hos oss kan du boka tid för PCR-test, och ifall testet är negativt (inga tecken på pågående SARS-CoV-2 virus) får du ett reseintyg på engelska som visas upp inför resa. Vi tar prover alla dagar i veckan.

Vardagar:

Alt 1: Ta provet innan 12:00 (måndag-fredag) och få svar senare samma kväll/natt. Pris 1200 kr

Alt 2: Provtagning hela dagen med svar nästföljande kväll, alltså kvällen efter provtagningsdagen. Pris 1000 kr.

Helger: Ta provet innan 11.30 och få svar senare samma kväll. Pris 1900 kr.

LäkarGruppen - Praktikertjänst

Källgatan 10
PCR 1 490 kr
Antigen 650 kr

Vi har drop-in för provtagning må-fr kl 8.00-12.00 samt kl 13.00-14.30. Svar på PCR-test kommer normalt dagen efter under eftermiddagen, och intyget kan hämtas kl 15.00-16.00.

Tänk på att länder kan kräva vissa tidsgränser för när testet togs vilket kan göra det svårt med PCR-test inför resor som sker på mån- och tisdagar då vi inte har öppet under helgdagar.

Svar på antigentest kommer efter ca 15 min, och du får ditt intyg genast. Du kan också få intyget scannat och mailat.

Doktor24 - Apoteket logo

Doktor24 - Apoteket

Stora Gatan 52
Antigen 490 kr
Antikropp 190 kr
  • Ordinarie antigentest: 490 kr
    Intyg på engelska och är kopplat till E-häslomyndighetens tjänst för provintyg.
  • Antigentest SAS-resenär: 460 kr
    Det reducerade priset gäller endast SAS-resenärer. När du bokar måste du visa bokningsreferensen (6 tecken) för din resa.

Från det att provet lämnas in tar det upp till 2 dagar (cirka 48 timmar) innan du får hälsointyget. Förseningen beror på att testet har analyserats i ett labb och att hälsointyget sedan utfärdats av en legitimerad läkare på Doktor24.

See map of clinics (Beta)

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret du letar efter? Nå oss på vår kontaktsida.
Vilka kliniker listar du?
Vi listar kliniker i Västerås som erbjuder PCR-, antigen- eller antikroppstester med ett certifikat som är giltigt för resor. Vi strävar efter att publicera så många kliniker som möjligt, så att du kan göra en rättvis jämförelse mellan deras tjänster och priser.
Jag vet inte vilken typ av test jag behöver. Kan du hjälpa mig?
Testkraven ändras ofta och beror på avgångs-, transit- och ankommande länder, samt din nationalitet och bosättning. Vi rekommenderar att du kontrollerar resurser som UNWTO/IATA Destination Tracker eller IATA's COVID-19 Travel Regulations Map för att veta mer om de aktuella restriktionerna för din resa.
Hur hittar jag kliniker nära mig?
Du kan hitta kliniker nära din plats genom att använda vår kartvy. Klicka på knappen i det övre högra hörnet för att dela din nuvarande plats så visar vi klinikerna närmast dig.
Hur ofta uppdaterar du informationen på denna sida?

Kliniker och deras priser uppdateras med några dagars mellanrum. Vi använder en kombination av automatiska kontroller och feedback från användare för att upptäcka förändringar på klinikernas webbplatser och uppdaterar PCR Priser därefter.

Om du äger en klinik, kontakta oss så att du kan göra anspråk på din klinik på PCR Priser och göra ändringar i informationen när du vill. PCR Priser ansvarar inte för eventuella felaktiga uppgifter. Informationen som visas kanske inte är korrekt när du går in på klinikens webbplats. Kolla alltid klinikens hemsida för att bekräfta pris och villkor.

Hur är klinikerna sorterade?
Kliniker sorteras regelbundet efter pris, så du kan hitta kliniker som erbjuder mer prisvärda tester högre upp på sidan. Vi ger också kliniker möjlighet att bli marknadsförda på PCR Priser, för att visas ovan i listan.
Jag har hittat ett fel på sidan. Hur kan jag rapportera det?
Du kan nå oss via kontaktformuläret. Berätta för oss vad som är fel så fixar vi det inom kort. Tack på förhand!
Jag äger en klinik och skulle vilja lägga till den på hemsidan. Hur kan jag gå vidare?
Att publicera sin klinik kostar inget. Du kan läsa mer om PCR Priser och hur du får din klinik med på vår sida "Lägg till en klinik".