Jämför kliniker i Stockholm som utför Coronatester

Hitta kliniker i Stockholm där du kan testas för COVID-19 (PCR och antigen) med reseintyg/friskintyg.

Reseintyg365 Stockholm Bromma

Drottningholmsvägen 340

Besök vår klinik i Bromma (vid Abrahamsberg t-bana efter Brommaplan) för ett säkert, billigt och smidigt Covid test från svalget, om du är negativ får du snabbt ett digitalt covidbevis som är giltigt i alla EU länder, eller ett reseintyg för Corona på engelska med QR-kod.
Antigentest: du får intyget inom 1 timme.
PCR-test: du får intyget samma dag kl 22:00.
Alla intyg är signerade av legitimerad läkare och innehåller en QR-kod som verifierar äktheten.
Vi gör även hembesök för Corona test.

PCR 850 kr
Antigen 440 kr

CovidLabs Stockholm

Reseintyg med PCR-test inom 22 timmar. Alla prover analyseras hos Synlab Medilab som är ett ackrediterat laboratorium. Reseintyget är på engelska och innehåller QR-kod samt signatur från läkare. Våra reseintyg är godkända i alla länder.

Vi finns på 10 platser i Stockholms län: Stureplan, Sabbatsberg, Fruängen, Täby, Bagarmossen, Solna, Ekerö, Huvudsta, Märsta och Vällingby.

PCR 950 kr

Legehuset Stockholm

Du får svar dagen efter genomfört test. Intygen är på engelska och utfärdas av legitimerad läkare. Alla intyg är signerade och stämplade av legitimerad läkare och utfärdas på engelska. Intyget skickas elektroniskt via mail, BankID eller app. Du kommer att ha den som en PDF-fil och med QR-kod.

Vi finns på tre platser i Stockholm. I Kista Galleria, Hammarby Sjöstad och i Rinkeby.

PCR 995 kr
Antigen 445 kr
Antikropp 390 kr

iDr Kliniken SKHLM

Storholmsgatan 16

Express PCR testresultatet svaras ut samma dag som testet utförs, på kvällen före klockan 23.00 och är ett internationellt reseintyg på engelska signerat av legitimerad läkare.
EXPRESS PCR TEST = 1700 SEK

Ordinarie PCR testresultatet svaras ut dagen efter testet utförts, på kvällen före klockan 23.00 och är ett internationellt reseintyg på engelska signerat av legitimerad läkare.
Ordinarie PCR = 1200 SEK

Vi tar endast emot er som varit symptomfria i minst 48 timmar.

PCR 1 200 kr
Antigen 495 kr
Antikropp 450 kr

Doktor Hemma

Svaret får du inom 1-2 dagar.

Vi skriver ut resecertifikat/ intyg om du önskar, för att intyga att du är smittfri.

PCR 2 200 kr
Antigen 1 495 kr
Antikropp 950 kr

Uppgifternas noggrannhet och ansvar

PCR Priser listar kliniker som har beslutat att publiceras på webbplatsen. Den information som visas tillhandahålls av klinikerna. PCR Priser ansvarar inte för eventuella felaktiga uppgifter. Det är ditt ansvar att bekräfta vilken typ av test du behöver beroende på din destination. Den visade informationen kanske inte är korrekt när du besöker webbplatsen. Kontrollera alltid klinikens webbplats för att bekräfta pris och villkor. Kontakta oss om du upptäcker något fel i uppgifterna.