Jämför kliniker i Stockholm som utför Coronatester

Hitta kliniker i Stockholm där du kan testas för COVID-19 (PCR och antigen) med reseintyg/friskintyg.

CovidLabs Stockholm

PCR 950 kr

Reseintyg med PCR-test inom 22 timmar. Alla prover analyseras hos Synlab Medilab som är ett ackrediterat laboratorium. Reseintyget är på engelska och innehåller QR-kod samt signatur från läkare. Våra reseintyg är godkända i alla länder.

Vi finns på 10 platser i Stockholms län: Stureplan, Sabbatsberg, Fruängen, Täby, Bagarmossen, Solna, Ekerö, Huvudsta, Märsta och Vällingby.

Reseintyg365 Stockholm Bromma

Drottningholmsvägen 340
PCR 995 kr
Antigen 595 kr

Besök vår klinik i Bromma (vid Abrahamsberg t-bana efter Brommaplan) för ett säkert, billigt och smidigt Covid test från svalget, om du är negativ får du snabbt ett digitalt covidbevis som är giltigt i alla EU länder, eller ett reseintyg för Corona på engelska med QR-kod.
Antigentest: du får intyget inom 1-2 timmar.
PCR-test: intyg samma dag kl 22:00-00:00
Alla intyg är signerade av legitimerad läkare och innehåller en QR-kod som verifierar äktheten.
Vi gör även hembesök för Corona test.

Reseintyg365 Stockholm City Centralstation

Västra järnvägsgatan 17
PCR 995 kr
Antigen 595 kr

PCR test med ett godkänt digitalt reseintyg samma dag i Centrala Stockholm, boka online idag och besök oss till höger om ingången till First Hotel Kungsbron mittemot Stockholm City Centralstation. Vi garanterar alltid resultat samma dag kl 22:00-00:00. Reseintyget är på engelska, innehar QR-kod och läkares signatur.

Du får resultatet på Antigentest med reseintyg inom 1-2 timmar.

Uppgifternas noggrannhet och ansvar

PCR Priser listar kliniker som har beslutat att publiceras på webbplatsen. Den information som visas tillhandahålls av klinikerna. PCR Priser ansvarar inte för eventuella felaktiga uppgifter. Det är ditt ansvar att bekräfta vilken typ av test du behöver beroende på din destination. Den visade informationen kanske inte är korrekt när du besöker webbplatsen. Kontrollera alltid klinikens webbplats för att bekräfta pris och villkor. Kontakta oss om du upptäcker något fel i uppgifterna.