Jämför kliniker i Malmö som utför Coronatester

Hitta kliniker i Malmö där du kan testas för COVID-19 (PCR och antigen) med reseintyg/friskintyg. Vi listar kliniker och deras erbjudanden så att du kan fokusera på att få den bästa servicen till rätt pris på en plats nära dig.

iDr Kliniken Malmö logo

iDr Kliniken Malmö

Rådmansgatan 13
PCR 950 kr
Antigen 495 kr
Antikropp 690 kr

Express PCR testresultatet svaras ut samma dag som testet utförs, på kvällen före klockan 23.00 och är ett internationellt reseintyg på engelska signerat av legitimerad läkare. EXPRESS PCR TEST = 1200 SEK Ordinarie PCR testresultatet svaras ut dagen efter testet utförts, på kvällen före klockan 23.00 och är ett internationellt reseintyg på engelska signerat av legitimerad läkare. Ordinarie PCR = 950 SEK Vi tar endast emot er som varit symptomfria i minst 48 timmar.

MACC Scandinavia Malmö Arlöv logo

MACC Scandinavia Malmö Arlöv

Flygfältsvägen 8A
PCR 995 kr
Antigen 395 kr
Antikropp 345 kr

PCR-test taget innan 11:30, mån-fre, ger resultat och intyg senast efterföljande morgon. För test taget efter 11:30 eller på helgdag ges resultat och intyg inom 48 timmar, i regel efterföljande kväll innan midnatt. Intyget leveras säkert och digitalt till appen Coronafree som du laddar ned på App Store eller Google Play. Våra reseintyg är på engelska, signerade av legitimerad personal och fungerar för alla länder som godkänner PCR-test.

Medicinska Intyg Malmö Hyllie logo

Medicinska Intyg Malmö Hyllie

Unilabs Friskvård Arenagatan 15
PCR 995 kr
Antigen 395 kr

– Svar inom 24h även på helgen.
– Vi kan även hjälpa resenärer utan svenskt personnummer.
– Se till att uppge passnummer till oss vid bokning eller reception om du ska ha ett reseintyg.
– Besök och provtagning tar totalt cirka 15 minuter.
– Resultatet av provet levereras genom säker e-post alternativt via en web-app på mobilen där man skapar ett konto.
– Ska du resa till KINA – Boka detta intyg: KINA PCR + IgG & IgM

Doktor24 - Apoteket logo

Doktor24 - Apoteket

Bergsgatan 48
Antigen 490 kr
Antikropp 190 kr
  • Ordinarie antigentest: 490 kr
    Intyg på engelska och är kopplat till E-häslomyndighetens tjänst för provintyg.
  • Antigentest SAS-resenär: 460 kr
    Det reducerade priset gäller endast SAS-resenärer. När du bokar måste du visa bokningsreferensen (6 tecken) för din resa.

Från det att provet lämnas in tar det upp till 2 dagar (cirka 48 timmar) innan du får hälsointyget. Förseningen beror på att testet har analyserats i ett labb och att hälsointyget sedan utfärdats av en legitimerad läkare på Doktor24.

See map of clinics (Beta)

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret du letar efter? Nå oss på vår kontaktsida.
Vilka kliniker listar du?
Vi listar kliniker i Malmö som erbjuder PCR-, antigen- eller antikroppstester med ett certifikat som är giltigt för resor. Vi strävar efter att publicera så många kliniker som möjligt, så att du kan göra en rättvis jämförelse mellan deras tjänster och priser.
Jag vet inte vilken typ av test jag behöver. Kan du hjälpa mig?
Testkraven ändras ofta och beror på avgångs-, transit- och ankommande länder, samt din nationalitet och bosättning. Vi rekommenderar att du kontrollerar resurser som UNWTO/IATA Destination Tracker eller IATA's COVID-19 Travel Regulations Map för att veta mer om de aktuella restriktionerna för din resa.
Hur hittar jag kliniker nära mig?
Du kan hitta kliniker nära din plats genom att använda vår kartvy. Klicka på knappen i det övre högra hörnet för att dela din nuvarande plats så visar vi klinikerna närmast dig.
Hur ofta uppdaterar du informationen på denna sida?

Kliniker och deras priser uppdateras med några dagars mellanrum. Vi använder en kombination av automatiska kontroller och feedback från användare för att upptäcka förändringar på klinikernas webbplatser och uppdaterar PCR Priser därefter.

Om du äger en klinik, kontakta oss så att du kan göra anspråk på din klinik på PCR Priser och göra ändringar i informationen när du vill. PCR Priser ansvarar inte för eventuella felaktiga uppgifter. Informationen som visas kanske inte är korrekt när du går in på klinikens webbplats. Kolla alltid klinikens hemsida för att bekräfta pris och villkor.

Hur är klinikerna sorterade?
Kliniker sorteras regelbundet efter pris, så du kan hitta kliniker som erbjuder mer prisvärda tester högre upp på sidan. Vi ger också kliniker möjlighet att bli marknadsförda på PCR Priser, för att visas ovan i listan.
Jag har hittat ett fel på sidan. Hur kan jag rapportera det?
Du kan nå oss via kontaktformuläret. Berätta för oss vad som är fel så fixar vi det inom kort. Tack på förhand!
Jag äger en klinik och skulle vilja lägga till den på hemsidan. Hur kan jag gå vidare?
Att publicera sin klinik kostar inget. Du kan läsa mer om PCR Priser och hur du får din klinik med på vår sida "Lägg till en klinik".