Jämför kliniker i Helsingborg som utför Coronatester

Hitta kliniker i Helsingborg där du kan testas för COVID-19 (PCR och antigen) med reseintyg/friskintyg.

Typ av test

Scantest Helsingborg

Certifikat* på svensk/engelska ingår i priset. Resultat efter 20min

*Vad är skillnaden mellan ett certifikat och ett reseintyg?

Ett certifikat är INTE ett läkarintyg utan ett dokument som visar att man har blivit testad och man dåvarande inte bär på smitta av Covid-19. Certifikatet innehåller datum och tidpunkt för provtagning, pasnummer, namn, testtillverkare, testmetod, testresultat samt signatur av testpersonal som utfört testet.

Reseintyg signerat av en läkare (Tilläg 300kr)

PCR 1199 :-
Antigen 399 :-

PharmaUse Testcenter

PharmaUse kan analysera PCR prover från patienter och ha svar på så snabbt som 20 min och utfärda intyg direkt på plats utan den normala väntetiden på 24-36h.

  • PCR Snabbtest (svar på ca 20 min) 2999:-
  • PCR Snabbtest (Svar på några timmar) 1299:-
PCR 1299 :-

Birga Care

Rt-PCR test med reseintyg. Test tas på en av våra teststationer och därefter kommer provsvaret per e-mail inom den tidsangivelse som gäller för din ort. Tested är godkänt internationell och vi använder oss utav ackrediterade lab.

PCR 1390 :-
Antigen 790 :-

Min Doktor

Du behöver inte boka tid, men se till att komma inom det tidsspann som anges för just detta ändamål på respektive mottagning. Intyget får du inom 48 timmar efter utfört test, förutsatt att du tagit testet inom de angivna tiderna.

PCR 1650 :-
Antigen 650 :-

iDr-Kliniken Helsingborg (Svea Vaccin)

Ordinarie PCR-test utsvaras inom 34 timmar och är ett internationellt reseintyg på engelska signerat av legitimerad läkare. Boka tiden minimum 40 timmar före avresa. Provsvar svaras ut dagen efter provtagning innan kl 23.00.

PCR 1650 :-
Antigen 900 :-

Väla Hälsocenter

Drop-in tider för reseintyg:

Måndag – Torsdag 10.00-13.00 om du ska ha svaret dagen efter. Måndag – Söndag 10.00-18.00 om du kan vänta lite längre.

Testet tas på Väla Hälsa o Vaccin på Väla köpcenter, dagen efter hämtar du ditt läkarsignerade intyg mellan 16.00-17.00 på Väla Hälsocenter – Kanongatan 159 Helsingborg.

PCR 1650 :-
Antigen 650 :-
Antikropp 695 :-

VaccinDirekt

Vi rekommenderar att boka tid med anledning av ökad mängd besökare. Kom till mottagningen max 5 minuter före bokad tid.

PCR 1950 :-

Vi sparar tid

Vi kontrollerar varje webbplats, verifierar att de utför PCR eller Antigen-tester med reseintyg och extraherar priset och relevant information. Allt så att du inte behöver göra det här arbetet och snabbt kan bestämma och boka en tid. Tid är nyckeln och det sista du behöver bry dig om är att behöva jämföra utbudet från många kliniker.

Bläddra bland listan över alla platser.

Uppgifternas noggrannhet och ansvar

Vi gör vårt bästa för att hålla informationen uppdaterad. PCR Priser ansvarar inte för eventuella felaktiga uppgifter. Det är ditt ansvar att bekräfta vilken typ av test du behöver beroende på din destination. Den visade informationen kanske inte är korrekt när du besöker webbplatsen. Kontrollera alltid klinikens webbplats för att bekräfta pris och villkor. Kontakta oss om du upptäcker något fel i uppgifterna.

PCR Priser
© 2021
Företag
Kontakt
Andra språk
EnglishNorsk