Kommande ändringar av kliniker publicerade på PCR Priser

Sammanfattning

Från och med den 5 juli publiceras endast kliniker med en aktiv prenumeration på PCR Priser. Du kan publicera din klinik och skapa ett konto i Admin Area.

Vad vi har gjort

När vi startade projektet i november 2020 fanns det inte en enda webbplats som listade tillgängliga kliniker, deras platser och priser för deras PCR-test.

Kunderna behövde bläddra igenom många kliniker för att jämföra de olika erbjudandena, när tester skulle finnas tillgängliga, och se till att de hade tillräckligt med tid mellan resultaten av testerna och deras resor.

Informationen från kliniker kuraterades manuellt. Vi gick igenom webbplatser regelbundet och uppdaterade information om platser, öppettider, tjänster och priser. Det var självklart att det var en tidskrävande uppgift, vilket vi gärna gjorde utan att ta ut någon avgift till kliniker som ville publiceras på webbplatsen.

Dagligen besöker mer än 1 000 användare webbplatsen och klinikernas webbplatser får mer än 1 000 besök.

42 500
Använder PCR Priser varje månad
91 000
Sidor som visas varje månad
33 000
Utgående klick varje månad

Vi ger dig kontrollen

Som klinik- eller testcenterägare har du nu makten att äga ditt innehåll på PCR Priser. Skapa ett avsnitt för din klinik, ange relevant information om dina tester och priser och starta ett abonnemang. Med en månatlig kostnad på 295 kr per klinik anser vi att det är ett rimligt pris att publiceras på den mest relevanta webbplatsen för COVID-test.

Publicera min klinik eller testcenter